Sporters


blessurevrij sporten

Iedere sporter kamt al wel eens met een sportgerelateerde klacht of blessure. Dit kan een gevolg zijn van een fout in het bewegingsapparaat gecombineerd met een hoge trainingsintensiteit. Vaak worden de symptomen wel aangepakt, maar blijft de oorzaak aanwezig. Waardoor het probleem zal blijven terugkeren.  Met behulp van een podologisch biomechanisch onderzoek en een uitgebreide loopanalyse kan de oorzaak achterhaald worden. Met unieke intelligente podologische zolen, die worden aangepast aan uw sportschoeisel wordt jouw beweging geoptimaliseerd zodat je terug pijnvrij en zorgeloos kan sporten. 

 

Betere prestaties

Dankzij podologische zolen zullen niet enkel jouw klacht(en) verdwijnen, maar door de optimalisatie van de voetbeweging in de afwikkeling zal je beter en efficiënter bewegen. Zodat je betere (sport)prestaties zal kunnen leveren. Het kan dus zeker ook een preventieve meerwaarde hebben om uw voetanalyse te laten uitvoeren bij MOOV Podologie.

 

Ben jij een sporter en wil je jouw prestaties verbeteren of heb je last een blessure van voet, enkel, knie, heup of rug? Maak dan je afspraak bij MOOV podologie!